4
1q
3
3q
2q
4q
5
2

Habitat Mountain bike team

Dé site van het Habitat Mountainbiketeam, een professionele wielerploeg die zich volledig richt op de off-roaddisciplines. Habitat Mountainbiketeam is meer dan hard fietsen. De ploeg heeft de hele look and feel van het goede doel Habitat for Humanity overgenomen en draagt zodoende bij aan meer naamsbekendheid van Habitat. Hiermee heeft de ploeg een uniek verhaal te vertellen dat verder rijkt dan individuele olympische ambities van onze renners. Het samen winnen staat bij Habitat daarbij hoog in het vaandel. Het Habitat Mountainbiketeam is vertegenwoordigd in twee mountainbikedisiplines ; XCO-Cross Country (de Olympische discipline) en XCM- Cross Country Marathon.

Het Habitat Mountainbiketeam is het hele jaar prominent aanwezig bij vooraanstaande mountainbikewedstrijden in binnen- en buitenland.

Het Habitat Mountainbike team ontvangt ondersteuning van o.a. diverse partners uit de industrie en het bedrijfsleven. De renners bereiken uitstekende prestaties op Mountainbikes van Felt uit Irvine California. Zie ook de video's: