Alleen maar tevreden gezichten bij Friesland Lease Mountainbikeclinic in Tecklenburg

Gepubliceerd op: 27 augustus 2013
Alleen maar tevreden gezichten bij Friesland Lease Mountainbikeclinic in Tecklenburg

In de prachtige omgeving rond Tecklenburg organiseerde Friesland Lease alweer voor de zeven keer een mountainbikeclinic voor haar gasten. Ruim dertig deelnemers werden verwelkomd door directeur Jan Baljeu en Mirjam Marinus, namens Friesland Lease verantwoordelijk voor de organisatie. Voor een ieder lag er na de koffie met heerlijk Duits gebak een prachtig setje wielerkleding klaar.

Buiten stond het complete Feenstra Felt p/b Kenda Biketeam klaar om de groep te begeleiden. Nadat een ieder zijn MTB goed had afgesteld ende groepsfoto was gemaakt gingen de drie verschillende groepen op weg. Elke groep (beginners, geoefenden en gevorderden) werd begeleid door twee pro’s van Feenstra Felt. Die gaven op de lastige passages uitleg aan de groep hoe je het snelste en zonder ongelukken naar beneden moet komen.

De deelnemers hadden het allemaal prima naar hun zin, al was het voor sommigen ook wel afzien op de pittige klimmetjes rond Tecklenburg. Nadat iedereen weer heelhuids was aangekomen bij Ringhotel Teutoburgerwald werd er op het terras nog even gezellig nagepraat over de belevenissen van die middag en daarna werd het diner geserveerd. Ook had organisatrice Mirjam Marinus nog een aantal prijzen in petto voor de deelnemers. Iedereen keerde dan ook moe maar voldaan huiswaarts.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina