Anne Power

Gepubliceerd op: 25 september 2016
Anne Power

Terugblik op de mountainbike wedstrijd in Titisee. Hier reed Anne wederom naar een prachtige podiumplek.

Graag geven wij nog even een terugblik op de mountainbike wedstrijd in Titisee. Hier reed Anne wederom naar een prachtige podiumplek. Hieronder een kort verslag door de ogen van Anne.

Ik wilde me graag in de laatste race van het seizoen laten maar voelde dat het mentaal pest pittig was om me op te laden. Wel was het een hele mooie wedstrijd en de omstandigheden waren lastig door de regen. Ik had daarom van te voren nog een rondje gereden om te kijken hoe de lijnen er bij lagen. Verder was ik de eerste ronde erg gefocust om in Gunn-Rita haar wiel te houden maar die reed natuurlijk veel te sterk. Ik viel al snel in de wedstrijd waardoor ik 3e kwam te liggen en moest even mijn ritme weer oppakken. Maar toen ik dat had, kon ik Linda Indergand in de klim weer passeren. Vanaf dat moment heb ik mijn race gereden en geprobeerd me niet te laten opjutten. Toen maakt ik minder foutjes, en ook al was Linda erg snel in de afdaling, kon ik haar toch voor blijven tot de finishlijn. Super blijf dat ik mijn seizoen met alweer een goede wedstrijd kon afsluiten en met zo veel plezier op de fiets tussen de elite dames kan rijden.

Alweer 2e! Wederom een fantastisch resultaat van Anne. Wij als team kunnen niet anders dan apetrots zijn op Anne. Wij gunnen Anne nu een welverdiende rust periode waar zij even iets anders kan doen dan Trainen, sporten bijvoorbeeld.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina