Klemencic derde in laatste etappe Sunshine Cup

Gepubliceerd op: 2 maart 2014
Klemencic derde in laatste etappe Sunshine Cup

Ons team kende een bijzonder goede seizoenstart op Cyprus. In de vierde en laatste etappe legde onze nieuwe aanwinst Blaza Klemencic beslag op plek drie. Zondag ging de dagzege naar de Deense Annika Langvad (Specialized). De tweevoudige wereldkampioene bereikte solo de finish en telde anderhalve minuut voorsprong op Jolanda Neff. Bij de heren wist Ruben Scheire beslag te leggen op een twaalfde plaats in de eindstand en Robby de Bock werd negentiende.

Ruben Scheire twaalfde in eindklassement

Robby De Bock bereikte vandaag de finish als 25ste en Ruben Scheire eindigde vandaag als veertiende en blikt tevreden terug op deze vierdaagse. "Na de start was ik goed weg en pakte ik zowaar de kopstart. Vervolgens werkte in een aantal ronden in achtste stelling af. Leeggereden bereikte ik als veertiende de finish. Het gevoel is zeer goed en over mijn vormpeil heb ik op dit moment niet te klagen", aldus de Feenstra-Felt-Kendabiker die na vier dagen wedstrijd als twaalfde staat gerangschikt.

De Zwitser Fabian Giger heeft zoals verwacht de vierdaagse Afxentia Stage Race op zijn naam geschreven.

Bij de dames ging de dagzege naar de Deense Annika Langvad (Specialized). De tweevoudige wereldkampioene op de lange afstand bereikte solo de finish en telde anderhalve minuut voorsprong op Jolanda Neff. De Sloveense Blaza Klemencic(Feenstra-Felt-Kenda) bezette rang drie.

Neff won uiteindelijk de eind ranking Langvad en de Duitse Adelheid Morath vooraf. Blaza Klemencic eindigde daarmee als 5e in het eindklassement.

1979470_726791427365110_320825009_n
naar nieuwsoverzicht vorige pagina