Business- en vitaliteitsdagen in Tecklenburg

Gepubliceerd op: 12 oktober 2015
Business- en vitaliteitsdagen in Tecklenburg

Onder deze noemer hebben wij voor onze sponsor een relatie- en vitaliteit dag voor gasten en personeel mogen organiseren vlak over de grens in het Duitse Tecklenburg. Ook deze keer was locatie voor ontvangst Ring Hotel Teutoburgerwald.

Op vrijdag werden zakenrelaties van onze sponsor BQA uitgenodigd om te komen mountainbiken in en rond Tecklenburg. De deelnemers uit het hele land werden getrakteerd op een uitdagende tour door het heuvelachtige bosgebied dat Tecklenburg te bieden heeft.
Voorafgaand aan de sportieve activiteit kreeg gastspreekster Karin Nas van Habitat for Humanity het woord en lichte de samenwerking toe met en wat Habitat precies in ontwikkelingsgebieden doet.

Nadat iedereen in een mooie fiets Team outfit van Bioracer was gestoken werd begonnen aan het fietsprogramma.

Onderweg gaven onze teamrenners en Downhill trainer Gert Tholen tips en tricks om iedereen als behendige mountainbikers de berg op en af te kunnen mountainbiken.

Na na zo’n anderhalf uur mountainbiken werden de deelnemers vlak voor Tecklenburg op een parkeerplaats opgewacht voor een aangename stop met een soep en broodjes en een bidon zorgde voor de nodige hydratatie.

6A9A6302

Na de lunch werd het fiets programma voortgezet in drie groepen. De snelste mountainbikers maakten deze dag bijna 30 kilometer rond terwijl bij de beginners het accent meer op techniek lag.
Bij terugkomst in het hotel kon men genieten van een welverdiende douche en sauna- of zwembad bezoek bij Ring Hotel Teutoburgerwald.

BQA 15764

Zaterdag startte het programma met een geheel andere insteek. Deze dag was nóg meer gericht op vitaliteit en het belang van vooral voldoende bewegen. Sport-fysiotherapeut Durk Fabriek gaf een presentatie over bewegelijkheid en het belang van voldoende sporten.

BQA 15938

De medewerkers van BQA konden na dit stuk theorie en een check voor hun flexibiliteit de proef op de som nemen en verder meegenomen voor een mooie mountainbiketocht met verschillende MTB-clinic elementen.
Moe, maar voldaan werd de dag afgesloten met een heerlijk pastadiner.

©Foto’s zijn gemaakt door professioneel fotograaf Wouter Roosenboom.  

naar nieuwsoverzicht vorige pagina