De basis wordt voortaan gelegd in het Limburgse

Gepubliceerd op: 20 december 2017
De basis wordt voortaan gelegd in het Limburgse

Vanaf januari heeft het Habitat Mountainbiketeam een samenwerking met Watersley in het Limburgse Sittard-Geleen. Watersley is het beste te omschrijven als sportcampus. Onze renners kunnen hier wonen en zich optimaal voorbereiden op het seizoen.
Dinsdag werd in de Plaza de nieuwe samenwerking met Habitat gepresenteerd met een duidelijke visie richting Tokio in 2020.

De samenwerking met Watersley draagt bij aan de teamfilosofie en focus op talentontwikkeling. Met een eigen ‘Habitat huis’ op de campus kunnen renners zich in een perfecte mountainbikeomgeving voorbereiden op het seizoen.
Zuid-Limburg is toch het meest glooiend van Nederland en daar op trainen is essentieel om beter te worden. Naast deze natuurlijke voordelen van Limburg, vinden de renners op Watersley een breed pallet aan sportieve begeleiding zoals krachttrainers en een sport diëtist.

Verder ligt Sittard op de route naar de meeste wedstrijden, zodoende is het voor het Habitat Mountainbiketeam een perfecte hub om te verzamelen en collectief verder te reizen.


Binnenkort vertellen wij graag meer over Watersley, waar onze nieuwe renner Milan Vader reeds woont en zijn collega’s zullen aansluiten.
Verder zullen wij sponsoren uitnodigen om met het team hier te komen trainen.

Zie voor meer informatie: www.watersley.nl

naar nieuwsoverzicht vorige pagina