Frank Beemer 17e bij ötztaler mountainbike festival

Gepubliceerd op: 26 april 2018
Frank Beemer 17e bij ötztaler mountainbike festival

Haiming – Zondag gingen Frank Beemer en Kevin Panhuyzen van Team Habitat van start in Haiming , Oostenrijk. Daar werd tijdens het ötztaler mountainbike festival een UCI HC Race gereden onder de elite mannen. Ondanks de prima start konden de Habitat-mannen niet voor een stunt zorgen.

Beemer werd uiteindelijk zeventiende en heeft daar gemixte gevoelens over. ‘’Ik had een goede start. Na de eerste smalle afdaling zat ik ongeveer rond plaats 15. De goede start was echter tevergeefs. Al halverwege de startronde voelde ik dat mijn achterband lek was. Met grote achterstand besloot ik er maar het beste van te maken en probeerde ik maar zoveel mogelijk rijders in de halen. Mijn inhaalrace strandde uiteindelijk op plaats 17. De benen voelde beter dan de voorbije weken. Komende periode staat alles in teken van voorbereiden op de Wereldbekers die eind mei plaatsvinden, aldus Beemer.

Panhuyzen had in Haiming een totale off-day. Tot 4 maal toe had hij last van pech, wat hem uiteindelijk een negentiende plek opleverde.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina