Friesland Lease Mountainbike clinic

Gepubliceerd op: 6 september 2012
Friesland Lease Mountainbike clinic

Op de 2 mooiste dagen in augustus was het Feenstra Bike Team in Duitsland om in totaal 60 gasten op de mountainbike kennis laten maken met de onze sport. Op zowel dinsdag als woensdag had Friesland Lease een leuke groep enthousiastelingen te genodigd om in het Unesco Teutoburgerwald te komen biken.

wegens succes verlengt

Ook dit jaar organiseerde Friesland Lease de mountainbike clinic over 2 dagen waardoor nog meer relaties en zakelijke lease rijders konden deelnemen.
Na ontvangst met koffie en Duitse Kuchen kon men na enige instructies van het Mountainbiketeam beginnen aan een dagvullend mountainbikeprogramma.

Begeleiders Roy, Tim, Erik, Geert, Thijs en Rens maakten in een kleine 3 uur durende mountainbikeclinic alle deelnemers wegwijs met het fietsen in het terrein. Dit keer geen rondje door de polder, maar downhills en pittige beklimmingen, Uiteraard naar ieders niveau. Onderweg werd een stop ingelast voor een uitstekende lunch midden in het bos.
De dag werd afgesloten met een feestelijk afgesloten met een diner buiten op het terras.

Voor meer informatie, foto’s en natuurlijk duurzame vormen van mobiliteit en overige leaseproducten zie: www.frieslandlease.nl

naar nieuwsoverzicht vorige pagina