Geslaagde Clinic met Viadata in Tecklenburg

Gepubliceerd op: 30 mei 2018
Geslaagde Clinic met Viadata in Tecklenburg

Tecklenburg | Op dinsdag 29 mei vond de clinic plaats voor klanten van Viadata. Met renners en staff van het team hebben zo’n 40 ondernemende fietsers in Tecklenburg onder de hete zon op een sportieve manier een prachtige dag beleeft.

Viadata commercieel directeur Robert Procee trapte de clinic af. Na het welkomstwoordje ontvingen de gasten hun speciaal ontworpen Viadata wielerkleding en een goodiebag met o.a. sportrepen en een bidon. Eenmaal buiten kon de groep een mountainbike uitzoeken, die door Kramer fietsspecialist uit Appelscha beschikbaar waren gesteld voor deze clinic.

HP6A6345

Na een uurtje aan technische oefeningen onder begeleiding van enkele renners en mooie routes door de bossen van Tecklenburg was er tijd voor een welverdiende pauze. Onder het genot van soep en belegde broodjes had iedereen even de tijd om op adem te komen en ervaringen te delen.

HP6A6729

Terug bij het hotel konden deelnemers gebruik maken van de wellness van het hotel. Eenmaal opgefrist werd er aangeschoven aan het diner, waarna de dag kon worden afgesloten met een bedankwoordje. Al met al kunnen we met zowel Viadata en het Habitat mountainbiketeam terugkijken op een plezierige en geslaagde dag.

HP6A6685
naar nieuwsoverzicht vorige pagina