Geslaagde onderhoudscursus en fietstocht

Gepubliceerd op: 21 maart 2018
Geslaagde onderhoudscursus en fietstocht

Dinsdagavond vond een exclusieve onderhoudscursus voor de mountainbike plaats bij race en ATB-speciaalzaak Kramer in Appelscha. Zo richting de lente komen de meeste fietsen weer tevoorschijn, maar niet altijd in de staat zoals je dacht hem te hebben achtergelaten.

De specialisten van Kramer boden daarom een interessante onderhoudscursus over hoe je fiets, in topconditie gehouden kan worden en klaar te maken voor weer een mooi fietsseizoen.
Na een stuk theorie en de ‘do’s en dont’s’ hielpen de monteurs van Kramer met verschillende werkzaamheden aan de mountainbike, waardoor men niet voor elk klein wissewasje terug hoede te komen naar de fietsenmaker. Groot en specialistisch onderhoud werd verder toegelicht en daarvoor kun je natuurlijk het beste terecht bij de betere race- en ATB-speciaalzaak. Ze beschikken over al het gereedschap en kennis voor service van remmen, lagers en een demper of voorvork wordt i.v.m. behoud van garantie naar het merk zelf opgestuurd. Deze interactieve avond was uiteraard ook een leuk netwerk moment voor de aanwezige sponsoren.
Vooraf werd er ook een mooie fietstocht gemaakt. Met een lage temperatuur, maar met een heerlijk voorjaarszonnetje was het echt genieten over de prachtige mountainbike routes van het Drents-Friese Wold.

Voor meer informatie en of advies voor jouw ATB of racefiets, kan je contact opnemen met Jan Hendrik Kramer.

Kramer Fietsservice Appelscha
Boerestreek 12-1
8426 BP in Appelscha

T: 0516 431 607
E: w: www.fietsservice.nl

naar nieuwsoverzicht vorige pagina