Habitat Mountainbiketeam werkt

Gepubliceerd op: 11 augustus 2015
Habitat Mountainbiketeam werkt

Na de introductie van het Habitat Mountainbiketeam dit voorjaar in Amsterdam waren wij nog enigszins voorzichtig met het voorspellen over hoe de samenwerking zou gaan resulteren in een win-win situatie. Nu ruim een half jaar later staan wij nog steeds voor 100% achter de samenwerking met Habitat for Humanity Nederland. Het is verheugend te kunnen constateren dat ons initiatief inmiddels breder wordt gedragen, getuige diverse acties van onze sponsor-partners.

Zo is recentelijk is Friesland Lease sponsor geworden van Habitat. Ook de testprofessionals van BQA steunen Habitat. Verder wil Inquisitive bijdragen aan het goede werk van Habitat en maakt plannen voor een bouwreis. Tijdens de feestelijke opening van het betrekken van hun nieuwe kantoor in Heerenveen deed KPMS Bouwadvies een schenking.

Verder gingen vijf heren uit het Noorden letterlijk de hoogste bergen bedwingen, door deel te nemen aan de Zillertal Mountainbike challenge in Habitat outfit.

IMG-20150702-WA0023

Natuurlijk kunnen wij van der Heide niet overslaan als actieve aanjager van de transitie naar Habitat. Zij zijn het geweest die het mountainbiketeam de Habitat look and feel hebben gegeven. Binnenkort verzorgen wij met hen weer een mountainbikeclinic voor relaties, ten bate van Habitat.

Wij zijn verheugd dat de samenwerking zo goed wordt omarmt door het sponsornetwerk en dat het uitdragen van Habitat for Humanity Mountainbiketeam een groter doel vertegenwoordigd dan seq. hard fietsen.

Dit hard fietsen blijft echter de core business van het mountainbiketeam en het liefst laten we volgend jaar in Rio zien hoe bedreven ons team daarin is. Om optimaal in Rio te presteren en onderweg daar naartoe nog meer ruchtbaarheid te kunnen geven aan Habitat, zou het mooi zijn dat het sponsornetwerk van het team gaat toenemen. Mocht u belangstelling hebben in een samenwerking met ons unieke Habitat Mountainbiketeam neem dan contact op met team manager Maarten Kemperman. klink hier en stuur een email;

Voor meer informatie over Habitat for Humanity Nederland zie: www.habitat.nl en mocht u direct contact willen met een van de fondsenwervers én bouwreisdeskundigen van Habitat neem dan contact op met Karin Nas. klink hier en stuur een email;

Op dit moment zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een bouwreis naar Rio de Janeiro tijdens de Olympische spelen en een bezoek aan de Olympische wedstrijd.

sportograf-65133624
naar nieuwsoverzicht vorige pagina