Mountainbikedag voor sponsoren in Teutoburgerwald

Gepubliceerd op: 9 november 2015
Mountainbikedag voor sponsoren in Teutoburgerwald

In het tweede weekend van november heeft de jaarlijkse mountainbikedag voor sponsoren plaatsgevonden in het Duitse Teutoburgerwald.

Wij waren zeer verheugd in totaal ruim 40 gasten te mogen verwelkomen in Duitsland.
De dag begon voor de meeste gasten met een kop koffie bij Gran Cafe t’ Gerecht in Heerenveen. Waarna de reis werd ingezet naar het landelijke Hagen im Teutoburgerwald.
Directrice van Habitat for Humanity, Jennifer Lemke was te gast en gaf een presentatie over Habitat, de naamgever van ons mooie team. Na de inspirerende woordenvolgde een groepsfoto door niemand minder dan wedstrijd fotograaf Andreas Dobslaff die speciaal voor de gelegenheid was overgekomen om nu een fraaite plaat te maken van onze gasten.

20151108_Habitat_Tour_0840

Verdeeld naar drie niveaus kon worden gestart aan een leerzame mountainbikerit. Voor de beginners betekende dit meer oog voor techniek, de snelle groep kreeg ee exclusieve masterclass down Hill van voormalig Downhiller Gert Tholen en tevens techniektrainer van het Habitat Mountainbiketeam.
De derde en tevens grootste groep maakte onderweg de meeste fietskilometers en werd vrijwel direct de zwaardere geaccidenteerde singetracks geleid.
Halverwege de middag volgde een stop voor een kop soep net buiten Bad Iburg. Hierna werd de mountainbike clinic meer omgezet in een gezamenlijke tour rit door het prachtige Teutoburgerwald.
Na afloop van de mooie tocht kon gedoucht worden bij het Hotel waarna men schoon en fris kon aangeschoven voor het diner. Hier praatte team captain Maarten Kemperman de gasten bij over de laatste ontwikkelingen van het team. Daarna kwamen aan tafel alle sterke verhalen van de dag los.

Foto’s
Om nog even na te genieten van de dag, staan hieronder een aantal foto’s die gemaakt zijn door fotograaf Andreas Dobslaff.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina