MTB van der Valk Uitdagende toertocht door het Dwingelderveld

Gepubliceerd op: 6 november 2016
MTB van der Valk Uitdagende toertocht door het Dwingelderveld

Nationaal park Dwingelderveld staat op 19 november in het teken van een nieuw sportief evenement, namelijk de MTB toertocht van 25 en 70 km. Voor iedereen die wel van een beetje armslag houdt organiseert MTB van der Valk in Spier deze sportieve tocht dwars door de natuur.

Dé primeur!

Op zaterdag 19 november vindt de eerste editie plaats van MTB Van der Valk. Het is een nieuw concept dat in samenwerking met onze partner Hotel Van der Valk Spier is ontwikkeld.
Het evenement bestaat uit een professionele MTB-clinic en of twee mountainbiketochten in het Nationale Park Dwingelderveld. De route van 25 kilometer is laagdrempelig zodat iedereen zijn hart kan ophalen aan MTB Van der Valk. De 70 kilometer is een echte marathonuitdaging voor de meer geoefende mountainbikers en wielrenners.

Voor ieder wat wils
MTB Van der Valk heeft een open karakter. De basis vormen de twee NTFU Mountainbiketochten en een professionele MTB clinic. Iedereen wordt bij terugkomst ontvangen met koffie en appelgebak.
Start is tussen 9:30 en 11:30 uur voor de afstanden 25 en 70 kilometer.

Geen mountainbike?
Geen probleem! Kramer fietsverhuur Appelscha maakt het mogelijk en biedt de service om een mountainbike inclusief valhelm te huren. Direct reserveren. klik hier.

Direct aanmelden?
Alle ingrediënten om er een succes van te maken zijn aanwezig.
Voor aanmelding en meer informatie zie: www.mtbvandervalk.nl

Sport Fun en op een natuurlijke manier netwerken

Als bedrijf deelnemen?
Dat is waar MTB van der Valk u graag het podium voor biedt in Spier!
Voor bedrijven hebben wij twee unieke arrangementen samengesteld in het kader van het Van der Valk Exclusief-concept. Elk arrangement omvat een geheel verzorgde dag onder professionele begeleiding. Luxe ontbijtbuffet, speech van bekende wieler coryfee, de mooiste MTB-tocht of clinic en nadien gebruik van douches en een heerlijk pastabuffet. Bekijk de folder voor meer informatie;

Goed hart
MTB van der Valk heeft een lange termijn verbintenis met Habitat for Humanity, een organisatie die huizen bouwt voor minder bedeelden in ontwikkelingsgebieden.
19 november draagt zo ook bij aan een groter doel dan het plezier op de fiets- en sponsorpromotie, zo gaat een deel van de opbrengst naar Habitat. Voor meer informatie zie: www.habitat.nl

Direct aanmelden?
Alle ingrediënten om er een succes van te maken zijn aanwezig.
Voor aanmelding en meer informatie zie: www.mtbvandervalk.nl

naar nieuwsoverzicht vorige pagina