Belgisch talent kiest voor Nederlands Feenstra Bike Team

Gepubliceerd op: 4 december 2012
Belgisch talent kiest voor Nederlands Feenstra Bike Team

In aanloop naar een professionaliseringsslag in 2013 zijn recentelijk verschillende international renners aangetrokken. Vol trots presenteren wij alvast 2 daarvan, het zijn Ruben Scheire en Robby de Bock uit België.

Versterking uit het Zuiden

Ruben Scheire en Robby de Bock uit België.

“Met deze versterking uit het Zuiden kunnen we al een tip van de sluier oplichten voor het nieuwe team van 2013. De komst van Ruben Scheire en Robby de Bock vormt namelijk een belangrijk onderdeel van een nieuw internationaal plaatje.” Aldus team manager Maarten Kemperman.

Ruben komt over van het professionele team BH-Suntour en kan binnen zijn nieuwe team zich nog meer gaan toeleggen op de wereldbeker manches.
Afgelopen jaar eindigde hij hierin 5e in het Canadese Mont Sant Anne. De carrière van Ruben wordt extra kracht bijgezet door zijn rol als Topsporter van defensie België.

Ook Robby de Bock kan vanaf 2013 profiteren van een professionele omkadering en dito ondersteuning van ondermeer trainer Rob Barel (meervoudig wereldkampioen triatlon).
Robby’s doel is top 30 in de wereldbeker te rijden bij de Elite mannen. Robby wil in maart zijn studie Aerospace Technologies aan de universiteit van Delft afronden.
“Vanaf dan is het 100% voor de mountainbike sport en zal ik veel profeit hebben dat ik de mogelijkheid heb om effectief te rusten.” Aldus de Bock.

Op 12 januari zullen beide heren in Egmond Pier Egmond hun opwachting maken door voor het eerst in competitieverband voor hun nieuwe sponsor uit te komen.
Naast dit nationale mountainbike-evenement zullen zij een prominente rol innemen in de topcompetitie wedstrijden in België. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Meer nieuws over het team volgt spoedig;

naar nieuwsoverzicht vorige pagina