Nieuwe partner voor sportvoeding en verzorgingsproducten

Gepubliceerd op: 2 maart 2013
Nieuwe partner voor sportvoeding en verzorgingsproducten

Vanaf maart is BORN SUPERIOR SPORTS CARE de nieuwe supplier sponsor van het Feenstra-Felt powered by Kenda mountainbiketeam. Het merk BORN uit Geleen, Limburg staat sinds 1985 bekend als specialist op het gebied van sportvoeding voor duursporters.

Met BORN is een samenwerking voor 2 jaar vastgelegd. Beide partijen streven echter naar een samenwerking voor langere termijn. Omdat op die manier meer mogelijkheden ontstaan om de producten van BORN actief te promoten doordat de renners meer profijt zullen hebben van de sportvoeding.
Het team zal o.a. gebruik maken van de volgende producten: Carbo Peptopro Energy, Protein Peptopro Recovery, Bitesize Bars en Energy Supergels.
BORN zal goed te zien zijn op de teamvoertuigen en natuurlijk met de herkenbare BORN bidons.
“We zijn zeer erkentelijk voor dit nieuwe partnership. Beide partijen streven meer exposure in het internationale mountainbiken na en met de dito productlijn van BORN ter beschikking, hebben we elkaar gevonden”, Aldus teammanager Maarten Kemperman.

Meer informatie over BORN:

BORN levert een uniek concept van sportvoeding en sportverzorgende producten op, die voor, tijdens en na een sportieve of actieve inspanning gebruikt kunnen worden.

Geen enkel product bevat stoffen die op de dopinglijst staan. Daarnaast is BORN partner van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Bezoek voor meer informatie: www.ifeelborn.com

naar nieuwsoverzicht vorige pagina