Ruben Scheire vijfde in Topcompetitie Landgraaf

Gepubliceerd op: 30 juni 2013
Ruben Scheire vijfde in Topcompetitie Landgraaf

LANDGRAAF – Het Feenstra-Felt p/b Kenda mountainbikteam is zondag prima voor de dag gekomen in de derde Snowworld Mountainbikewedstrijd in Landgraaf. In deze wedstrijd, die meetelt voor de Dyna-Sys MTB Topcompetitie, werd Ruben Scheire vijfde. Lange tijd zat er een podiumplaats in voor de jonge Belg maar de laatste twee ronden was het beste er we af bij hem.

Thijs Zuurbier en Robbert de Nijs reden de hele wedstrijd met zijn tweeën totdat laatstgenoemde twee ronden voor het einde lek reed en terugviel naar plek tien terwijl Zuurbier naar een mooie zevende plaats reed.

Robby De Bock moest zijn snelle start bekopen. De Belg reed de eerste ronde op kop maar blies daardoor wel zijn motor op. ,,Ik had een kopstart maar heb daarbij mijn motor hard opgeblazen, desondanks toch nog wel tevreden met mijn achtste plek’’, aldus De Bock.

Erik Groen lijk ook op de weg terug. De Arnhemmer werd dertiende. Bij Roy Beukers werden de inspanningen zie hij zich getroostte in Italië uitbetaald met een 27ste plek.

,,Dit was een lekkere generale voor het hele team met het oog op de komende nationale kampioenschappen’’, sprak ploegleider Bart Boogaard. ,,Iedereen gaat met een goede moraal deze laatste week in.’’ Komend weekend vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats in Groesbeek.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina