Seizoenstart Habitat mountainbike team

Gepubliceerd op: 10 december 2016
Seizoenstart Habitat mountainbike team

Afgelopen vrijdag was het weer zover! De seizoenstart van het Habitat mountainbike team. Deze dag werd tot in de puntjes verzorgd door de lieve familie Beemer in Garderen. Eenmaal aangekomen in het groene Garderen was het meteen duidelijk waarom Frank Beemer al op vroege leeftijd op z’n mountainbike was gestapt. Rondom Garderen ligt de prachtige Veluwe klaar om doorheen te fietsen.

Tijdens deze dag werd de wedstrijdkalender gepresenteerd. Alle renners konden van te voren aangeven welke wedstrijden hij of zij wilden gaan rijden. Op deze manier kan elke renner een gewenst programma rijden.

Na een heerlijke lunch stond dus de rit van twee uur op het programma door de prachtige Veluwe. Frank had zelfs de zelfde ochtend het parcours al verkend en vertelde dat het wel sneller kon dan twee uur. Dit werd Melvin en Andries toch iets te machtig en genoten wat eerder van een heerlijke warme douche.

Ook nam het team vandaag afscheid van Leo van Zeeland. Wegens privé omstandigheden kan hij zichzelf niet genoeg motiveren om komend jaar verbonden te blijven aan het team. Bij deze willen wij Leo nogmaals bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren.

Wij en onze sponsoren kijken uit naar komend seizoen. Volg ons via social media!

Facebook-Icon
instagram-logo-vector-download-400x400
twitter-logo
naar nieuwsoverzicht vorige pagina