Ski Regio Zillertal nieuwe partner Habitat Mountainbiketeam

Gepubliceerd op: 3 april 2017
Ski Regio Zillertal nieuwe partner Habitat Mountainbiketeam

Het bekende wintersport gebied Zillertal is sinds begin dit jaar partner van het Habitat Mountainbiketeam.

“Aanleiding hiervoor was onze wens voor samenwerking met een regio die het team kon faciliteren voor een trainingsstage in de zomer en dat is meer dan geslaagd. We zijn uiterst content met deze extra partner die net als wij graag wil inzetten meer content te maken over het mountainbiken, in dit geval over mooie mountainbike regio Zillertal.” Vertelt team manager Maarten Kemperman

De regio is bij veel Nederlanders bekend uit de wintersport met bekende plaatsen zoals Gerlos en Mayernhofen. Laatst genoemde plaatst is dit jaar ook opgenomen in de Trans Alp waar het Duo Henk Bos en Rob van der Werf aan deel gaan nemen. Daarnaast voert het Zillertal de renners begin juli met de Zillertaler Bike Challenge via Fügen en Mayernhofen naar Hintertux.

Voor deze drie daagse mogen wij twee startbewijzen weggeven. Je kan kans maken op deze startkaarten door jouw motivatie waarom jij en je maatje graag deel willen nemen te mailen. Onder de drie beste inzendingen verloten wij de startbewijzen. Je kunt jouw motivatie sturen naar:

Logo Zillertal Bike Challenge 2016
naar nieuwsoverzicht vorige pagina