Vacature Internship marketing & communicatie en events

Gepubliceerd op: 3 april 2018
Vacature Internship marketing & communicatie en events

Het Habitat Mountainbike Team is een wielerploeg die over de hele wereld wedstrijden rijdt. Onze corebusiness is dan ook hard fietsen met een commerciële focus.

Samen werken wij aan een groots en ambitieus avontuur, het ondersteunen van internationale mountainbiketoppers. Onze ambities werden door velen voor onmogelijk gehouden, maar we zitten op koers. Met de Nederlands Kampioene, vorig jaar de Belgisch kampioen en een 10e plaats op de Olympische spelen van Rio hebben wij vanuit als talententeam aansluiting met de wereldtop en wij zijn van plan deze positie verder uit te bouwen!

Dit doen wij met een fantastische club professionals en de beste mountainbiketalenten met ieder zijn of haar unieke verhaal. Om deze unieke verhalen nog beter over de Bühne te brengen zoeken wij enthousiaste studenten met passie voor marketing, communicatie en de wielersport. Ook zijn wij op zoek naar een facilitair/ organisatorisch talent dat toe is aan een mooie ervaring voor hij of zij de maatschappij in gaat.

Gedurende het hele jaar hebben wij deze plekken beschikbaar. Eén gericht op marketing en evenementen en de een op gebied van (online) communicatie en marketing.

Geïnteresseerd? Bekijk de vacatures en wellicht schuif jij snel aan voor een eerste gesprek in Groningen.

Met sportieve groet,

Maarten Kemperman | Team manager 


INTERNSHIP MARKETING & COMMUNICATIE

INTERNSHIP MARKETING & EVENTS

naar nieuwsoverzicht vorige pagina