Team mountainbikes te koop!

Gepubliceerd op: 6 juni 2018
Team mountainbikes te koop!

De laatste team mountainbikes van 2017 zijn in de verkoop. Het betreft high-end racefietsen en mountainbikes van het Amerikaanse merk FELT uit Irvine Californië.

Maar waarom zou je zo’n mooie Felt van het Habitat MTB Team willen overnemen? Simpelweg gezegd; kwaliteit. De renners kunnen concluderen dat de fietsen echt van top kwaliteit zijn. Gedurende het seizoen zijn de fietsen goed onderhouden dor onze eigen monteurs.
De ex-teamfietsen worden afgeleverd na een grondige check van onze monteurs. Kabels en ketting worden vervangen en waar nodig meer. Zo kan je een hele tijd zonder gedoe vooruit op een professionele mountainbike.

Er zijn nog Felt Nine 1, Felt Nine FRD en Felt Nine 2 hard tail mountainbikes beschikbaar en enkele Felt Edict FRD en Edict Nine 1 modellen beschikbaar. Ook is er een Felt F4 racefiets beschikbaar.
Ben je iemand of ken je iemand die op zoek is naar een mooie MTB of racefiets. Wil je zo’n buitenkans, wees er dan snel bij! Ze komen nu vrij en er zijn nog maar een paar beschikbaar!

Bij interesse stuur een mail naar

naar nieuwsoverzicht vorige pagina