Tevreden terugblikken op eerste editie van MTB Van der Valk

Gepubliceerd op: 21 november 2016
Tevreden terugblikken op eerste editie van MTB Van der Valk

Voor Hotel Spier heeft het Habitat Mountainbiketeam afgelopen weekend een mountainbike evenement georganiseerd. Voor onze sponsor Van der Valk werd een uniek concept ontwikkeld.

Zo werd er een NTFU toertocht georganiseerd met daarbij de mogelijkheid om een clinic te volgen onder begeleiding van professionele mountainbikers van het Habitat MTB Team. Ook bedrijven werden niet vergeten. Ondernemers kon je kiezen uit twee arrangementen. Deze werden tot in de puntjes verzorgd en hiermee was iedereen verzekerd van een unieke mountainbike ervaring in het Drentseland. Met het bedrijfsarrangement werd ook een mooi bedrag bijeengebracht voor Habitat for humanity.

Om dit te bewerkstelligen moest natuurlijk het één en ander geregeld worden. Zo werd het Habitat MTB Team volledig ingezet voor de organisatie en communicatie om zodoende MTB Van der Valk gestalte te geven. Op 19 november was het zover: MTB Van der Valk. Met meer dan 500 deelnemers was het een zeer succesvol evenement waarbij de deelnemers met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts zijn gegaan.

Citaten als ‘’Gek op drek’’ ‘’Prachtige omgeving’’ ‘’Schitterende tocht!’’ en ‘’Kom volgend jaar zeker weer!’’ zijn vaak genoeg gevallen.
“Dat is natuurlijk fantastisch voor de organisatie om te horen en precies waar wij het voor hebben georganiseerd. Ondanks het natte herfstweer van de voorbije week hadden wij flink wat deelnemers aan de start en daar zijn wij zeer content mee”. Zei event manager Jan Dupon na afloop.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers, daarom willen wij alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet en toewijding en hopelijk tot volgend jaar!

naar nieuwsoverzicht vorige pagina