Trainingskamp Leogang in SalzburgerLand

Gepubliceerd op: 4 juli 2014
Trainingskamp Leogang in SalzburgerLand

Alweer twee weken geleden is het team op trainingsstage geweest naar het Salzburgerland. Een van de partners van het mountainbiketeam. De ploeg verbleef in een zeer geschikte mountainbikelocatie Leogang om hier aan techniek (stuur- afdaal en klimtechniek) te werken en de conditie een extra prikkel te geven richting de komende kampioenschappen en de wereldbekers.

Na anderhalve week stilte in Oostenrijk ontvingen we een berichte onze sportverzorger Sjaak Schambach, die samen met Rob Barel mee was als begeleiding: "Geen bericht is goed bericht" En zo was het ook. De hele ploeg heeft bijna twee weken hard getraind in het Oostenrijkse Leogang.
“Vanaf het moment dat wij vertrokken zijn is de stemming uitstekend onderling. en dat is nog steeds zo. Het is wonderbaarlijk om te constateren. De groep functioneert gewoon vanzelf. Ik heb maar minimaal hoeven bijsturen in het begin en iedereen helpt mee doet dingen enz. enz.

En iedereen wil elkaar ergens mee helpen. In een woord geweldig. Groot compliment ook voor Thijs die zich opwerpt als kok. Lisa viel het ook op dat de jongens goed op hun gemak waren; “Ein richtige frohe Freunde gruppe. vertelde ze mij.”

Rob Barel trainde er lekker op los en ik knijp er lekker in om. Ik merk dat de arbeid nu begint te tellen want na 9 dagen gaan de renners steeds vroeger op bed en ik krijg er meer werk van. En er wordt zonder gemopper getraind zelfs afgelopen vrijdag, Er moest 4 uur duur training komen en het giet...de hele dag. Gewoon getraind en geen minuut verzaakt. Ik had ondertussen een grote pan tomaten/groentesoep gemaakt. Je begrijpt dat dat die er wel in ging.

Zo je merkt aan mijn enthousiasme dat dit een erg leuke tijd is geweest die werkelijk om is gevlogen.” Zo besloot onze sportmasseur en verzorger Sjaak.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina