Trans Alp 2014

Gepubliceerd op: 9 augustus 2014
Trans Alp 2014

KENDA onze Amerikaanse banden sponsor, vroeg ons begin dit jaar deel te nemen aan de Trans Alp. In 2014 zou Kenda namelijk als sponsor partner participeren in deze zevendaagse mountainbike etappewedstrijd. Naast de evenementpromotie wilde KENDA graag wat meer zichtbaarheid in de wedstrijd hebben. Gosse, Roy, Maarten en Andries hebben daar namens het team invulling aan gegeven. En Hoe!

Samen met Sponsor Van der Heide Bliksem beveiliging, KENDA en Drowa isolatie werd door Bioracer nog snel een tenue gemaakt zodat beide duo teams goed uitgedost aan de start verschenen.
De wedstijd voerde de deelnemers van Het Zuid-Duitse Oberammergau naar Het Italiaanse Riva del Garda met onderweg veel en vooral serieuze beklimmingen.
Beide jonge telgen; Gosse en Roy (Kenda1)wisten tijdens de etappes nog een trui in de wacht te slepen. Roy op de laatste dag voor de beste afdaler die dag en Gosse bracht op zaterdag de Bolletjes trui voor beste klimmer naar Riva.
‘Het was een bijzondere belevenis de ons nog lang bij zal blijven. Speciale dank gaat uit naar verzorger Sjaak Schambach die ons door de etappes heen wist te loodsen en de sponsoren die het nieuwe tenue kleur gaven en ons de wedstrijd lieten kleuren. KENDA, VAN DER HEIDE en DROWA. ‘ Zo besluit team manager Maarten Kemperman
Hier is het verslag van Roy Beukers na te lezen op zijn website: www.roybeukers.nl

naar nieuwsoverzicht vorige pagina