Uitwaaien tijdens MTB-Ameland

Gepubliceerd op: 2 maart 2013
Uitwaaien tijdens MTB-Ameland

In combinatie met een alsmaar populairder mountainbike-evenement. In het weekend van 8 en 9 maart gaat het team deelnemen aan MTB-Ameland. Een meerdaags mountainbike-evenement op Ameland.

Mountainbikemarathons, compleet verzorgde mountainbikevakanties en weekenden nemen toe in populariteit. Zo ook MTB-Ameland. Met een proloog op zaterdag en een marathon rit op zondag heeft dit jaarlijks terugkerend platvorm de potentie om uit te groeien naar een grote mountainbike-etappewedstrijd.

Het Feenstra-Felt powered by Kenda mountainbiketeam zal deelnemen met Erik Groen, Robbert de Nijs, Roy Beukers en ´good old´ Rob Barel.

“Wij haken graag in op het succes van deze 4e editie van MTB-Ameland en kijken uit naar een prachtige belevenis. Deelname staat natuurlijk voorop, maar we willen met de ondersteuning van het evenement ook graag bijdragen aan meer naamsbekendheid. Ameland zou met dit concept in de toekomst een welkome aanvulling zijn op de wedstrijdkalender. Wellicht de nieuwe Dutch Mountainbike Tour. “ Aldus teammanager Maarten Kemperman.

Het team is te gast op vakantiepark Boomhiemke.
Boomhiemke beschikt over alle denkbare voorzieningen en faciliteiten op optimaal aan het MTB-weekend te kunnen beginnen.

Op zaterdag 9 maart is het programma op en om Vakantiepark Boomhiemke aan Jan Roepespad 4 in Hollum. Op zondag 10 maart start de 90 km Xtreme om 9.00 uur en Groupe, eveneeens vanaf Boomhiemke in Hollum.

Meer informatie over MTB-Ameland

De 4e MTB-Ameland biedt een programma voor alle leeftijden en niveaus. Kom voor een dag of weekend actie naar Ameland en beleef dit unieke Mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren.

Klik hier voor meer informatie; www.mtbameland.nl

Lastminute arrangement Vakantiepark Boomhiemke


Kom ook naar Ameland en bekijk voor een lastminute het MTB arrangement van Boomhiemke:

Klik hier;

naar nieuwsoverzicht vorige pagina