Unieke MTB ervaring!

Gepubliceerd op: 21 september 2016
Unieke MTB ervaring!

Woensdag stond een middag voor de business club van het Habitat mountainbiketeam op het programma met als decor het Dwingelderveld.
Een verslag van onze stagiair communicatie Rutger Vos:

Op 21 september heb ik een unieke MTB ervaring mogen meemaken. Dit werd mogelijk gemaakt door het Habitat MTB Team in samenwerking met Van der Valk Spier – Dwingeloo.
Als je het aan mij vraagt is dit een perfecte samenstelling. Op het moment dat je aankomt bij Van der Valk wordt je tot de puntjes verzorgt en zorgen zij ervoor dat je niks te kort komt. Na een uitgebreide en gezellige lunch is het natuurlijk tijd voor fietsen. Om heel precies te zijn, mountainbiken.
Ik merkte al snel dat dit een sportieve groep was. De snelheid zat er goed in, maar nog altijd tijd voor een praatje. Ideaal om te netwerken. Je zit lekker op je fiets, gezellig te praten en af en toe een boom ontwijken. Perfectie!
Na een 38 kilometer lange tocht kwamen wij weer aan bij Van der Valk in Spier. De route bevatte gedeeltes van de toertocht die op 19 november wordt georganiseerd. En als je het aan mij vraagt voor een cijfer? Een eerlijk cijfer? 9,5! Het waren echt schitterende paden door prachtige natuur.
Eenmaal gedoucht en al stond er een heerlijk diner voor ons klaar. Heerlijk smullen! Ik wil bij deze het Habitat MTB Team en Van der Valk Spier – Dwingeloo bedanken voor deze geweldig dag en ervaring.
Ook wil ik alle sponsoren bedanken die aanwezig waren. Ik vond het echt fantastisch om te zien dat sponsor en team samen hun passie konden uitoefenen, écht schitterend!

Rutger Vos

naar nieuwsoverzicht vorige pagina