Veel enthousiasme bij Friesland Lease mountainbike clinics

Gepubliceerd op: 25 augustus 2014
Veel enthousiasme bij Friesland Lease mountainbike clinics

In het Duitde Teutoburgerwald rond Tecklenburg organiseerde Friesland Lease alweer voor het achtste op rij een mountainbikeclinic voor relaties. Op maandag ruim dertig en dinsdag zelfs 45 deelnemers werden verwelkomd door directeur Jan Baljeu en kwaliteitsmanager Mirjam Marinus van Friesland Lease. Voor een ieder lag er na de koffie met heerlijk Duits gebak een prachtig setje wielerkleding klaar.

Buiten stond het complete Feenstra Felt p/b Kenda Biketeam klaar om de groep te begeleiden. Nadat een ieder zijn MTB goed had afgesteld end e groepsfoto was gemaakt gingen de drie verschillende groepen op weg. Elke groep (beginners, geoefenden en gevorderden) werd begeleid door twee pro’s van Feenstra Kenda. Die gaven op de lastige passages uitleg aan de groep hoe je het snelste en zonder ongelukken naar beneden moet komen.

De deelnemers hadden het prima naar hun zin, al was het voor sommigen ook wel afzien op de pittige klimmetjes rond Tecklenburg. Nadat iedereen weer heelhuids was aangekomen bij Ringhotel Teutoburgerwald werd er tijdens het diner nog even gezellig nagepraat over de belevenissen van die middag.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina