Zeer geslaagde relatiedagen in het Teutoburgerwald

Gepubliceerd op: 29 september 2018
Zeer geslaagde relatiedagen in het Teutoburgerwald

Gisteren beklommen onze sponsor partners, samen met de renners van Habitat Mountainbike Team, de hoogste heuvels van het Teutoburger Wald. Een goede kennismaking met team en omgeving, die bij iedereen goed in de smaak is gevallen.

“De partners van het team raken zo betrokken bij het de ploeg. We rijden natuurlijk veel wedstrijden buiten Nederland en dan is het leuk dat ze een dag met ons onderweg zijn. Ze kunnen een dag met ons optrekken en we hebben het over de terugblik van het afgelopen seizoen. Ook hebben we een vooruitblik gehad op aankomend seizoen, wat voor de gasten ook leuk is om te weten.” Volgens Frank Beemer.
Ook Milan Vader reageert enthousiast op de Mountainbikedagen en ziet de meerwaarde van het persoonlijke contact. “Onze sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat we de wedstrijden hebben mogen rijden. Op deze manier kunnen we wat voor hun terugdoen, een beetje interactie. Het is leuk dat ze ons een dag met kunnen optrekken.
Tijdens de lunch is het ook leuk om te zien dat de verschillende sponsoren contact met elkaar opnemen. Zij kunnen hun netwerk uitbreiden. Een geniaal concept. Het is eigenlijk een win-win situatie. Wij kunnen hun wat bijbrengen over het mountainbiken, én ze krijgen de kans om hun netwerk uit te breiden.” Aldus Milan.
Kevin was toch vooral ook enthousiast over het gebied, waar wij zo nu en dan afdaaltrainingen organiseren. “Het Teutoburgerwald is een mooi gebied en is afwisselend qua natuur. Mooie dennenbossen, rustige slingerweggetjes én natuurlijk veel hoogteverschil. Voor de deelnemers dit weekend, zeer uitdagend. De begeleiding op technisch vlak kwam dan ook goed van pas!”
Adriaan zien we ook aankomende zondag op de NK marathon in Gasselte. Hij heeft zeker zelf ook genoten van de dag: “Dit jaar was echt gezellig, de groep was erg enthousiast. Vanavond ga ik vroeg op bed, morgen ga ik knallen in Gasselte!
Namens het hele Habitat Mountainbike Team willen wij onze partners bedanken, die zelf hebben meegefietst en hun gasten meenamen: Drowa isolatie chips, Europrovyl Kunststofkozijnen, Meilof Riks, Takkenkamp groep, KPMS Bouwadvies, Cool serve, Technion adviseurs, Stad-Land-Water, Conduqt en Installatiebedrijf Hoekstra.

Het eerstvolgende evenement is MTB-Van der Valk, dat we voor onze partner Van der Valk Hotels mogen organiseren in het Drentse Spier.

naar nieuwsoverzicht vorige pagina