Hotel Restaurant Het Witte Huis

Bedrijfsgegevens

Hotel het Witte Huis

Witte Huis Olterterp
  • Website: www.wittehuisolterterp.nl
  • Adres: Van Harinxmaweg 20
  • Postcode: 9246 TL
  • Kantoor: Olterterp
  • Telefoon: 0512-382222
  • Email: info@wittehuisolterterp.nl
  • Volg ons nu ook op Twitter; @Hetwittehuisolt 

Hotel Restaurant Het Witte Huis

Sfeervol genieten in het Noorden


Hotel Restaurant het Witte Huis is dé ideale uitvalsbasis om het mooie noorden van ons land te ontdekken. Vanuit Olterterp, gelegen tussen Beetsterzwaag en Drachten bent u binnen een half uur in Leeuwarden of Groningen.

Het Zuidoosten van Friesland is rijk aan prachtige fiets- en wandelroutes. Bakkeveen, Friese Woudenpad, Appelscha en de Drentse heidevelden zijn vanuit Olterterp op de fiets bereikbaar.

Beetsterzwaag met zijn karakteristieke hoofdstraat vol mooie oude panden is de moeite van het bezoeken waard.

In het a la carte restaurant met zo'n 75 zitplaatsen ligt het accent op de Franse- en internationale keuken met een seizoensgebonden kaart. In een sfeervolle ambiance serveren wij lunches en diners in zowel de zakelijke als de privé-sfeer. 

Bij mooi weer is er gelegenheid te dineren op het, aan de vijver gelegen, terras.

In het café gedeelte bent u van harte welkom voor een kop koffie, een drankje of een eenvoudige lunch. Onze keuken is dagelijks open van 12.00 - 21.00 uur. Op maandag vanaf 17.00 uur.

Verder beschikt het Witte Huis over een zaal die zowel voor vergaderingen, familiefeestjes, recepties en bruiloften geschikt is. Onze “vijverzaal” biedt plaats aan 80-150 personen. Of het nu gaat om een koffietafel, een brunch, een high-tea, een diner of een koud en warm buffet, wij verzorgen het graag voor u.

Op 1 kilometer afstand ligt Golf en Countryclub Lauswolt. In samenwerking met de club bieden wij onze hotelgasten een golfarrangement. De bossen achter het Witte Huis zijn uitermate geschikt voor een mountainbiketocht, voor groepen en bedrijven kunnen wij een mountainbike ervaring op maat aanbieden.

Benieuwd naar ons restaurant? Kijk op www.wittehuisolterterp.nl

Contactpersonen

Hotelier Gerben Bergstra